Kreativ indpakning af den store gave

Konfirmationsgave i genbrugets tegn

En kreativ indpakning af en stor gave kan være en udfordring. Jeg har tidligere vist forskellige gaveposer syet af restestof samt brunt genbrugspapir omdannet til flot indpakningspapir. Men når gaven bliver for stor så skal det tænkes kreativt. Konfirmationsgaven til min niece var ret stor og derfor måtte jeg grave dybt i gemmerne for at lave indpakningen.

Gave pakket ind i gammelt tørklæde

Allernederst i kurven med stofrester fandt jeg et stort reklame tørklæde som jeg engang fik i en lufthavn og som aldrig har været brugt. Tørklædets meget store størrelse passede perfekt til en gaveindpakning og blev holdt sammen af en stofgavebånd gemt fra julens gaver. På den måde blev det til en flot gave uden at skulle bruge nye materialer.

Festligt kort til konfirmationen

Toppen af kransekagen blev et kort lavet af et broderi fra et kort som jeg engang har fået af min svigerinde. Når jeg får et kort med et broderi bliver det altid gemt og genbrugt. Broderiet blev syet på et kort bestående af karton fra et gammelt julekort. Tilsidst blev det hele syet på at dobbeltkort igen af genbrugsmaterialer. Alt i alt synes jeg at det blev en rigtig flot gave på trods af at det hele er lavet genbrugsmaterialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.